Web Analytics Made Easy - Statcounter

از مکالمه‌های روزمره مردم و صحبت‌های آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی برمی‌آید، برخی رانندگان اسنپ که به‌نظر می‌رسد تعدادشان هم کم نیست از مسافران خود درخواست می‌کنند کرایه‌شان را نقدی پرداخت کنند.

خبرگزاری مهر: از مکالمه‌های روزمره مردم و صحبت‌های آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی برمی‌آید، برخی رانندگان اسنپ که به‌نظر می‌رسد تعدادشان هم کم نیست از مسافران خود درخواست می‌کنند کرایه‌شان را نقدی پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  اغلب این افراد درباره اینکه چرا اصرار به دریافت کرایه نقدی دارند می‌گویند که اسنپ پولشان را دیر به دیر می‌دهد. از طرفی اسنپ ادعا می‌کند که پرداخت‌های رانندگان به صورت روزانه انجام می‌شود و هر روز با رانندگانش تسویه حساب می‌کند. در ادامه صحبت‌های مدیر مالی اسنپ و همچنین چند راننده این سامانه را در این باره می‌خوانید.

حواله پایاپای بین بانکی

اسنپ هنگام ثبت نام رانندگان از آن‌ها می‌خواهد که شماره شِبا (شناسه بانکی ایران) خود را در اپلیکیشن رانندگان وارد کنند. از این شناسه برای پرداخت‌های بین بانکی استفاده می‌شود؛ بنابراین اسنپ برای تصفیه کرایه‌های آنلاین از پرداخت بین بانکی استفاده می‌کند.

طبق گفته حسین جودکی، مدیر مالی اسنپ، پرداخت‌های بین بانکی اسنپ بر اساس پرداخت پایا و طبق قوانین و روال بانک مرکزی انجام می‌شود.

جودکی در مورد فرآیند تصفیه حساب با رانندگان می‌گوید: «فرآیند تصفیه حساب طبق روال بانک مرکزی در ساعات بامدادی هر روز انجام می‌شود. ما ریز جزئیات و مبلغ هر حساب را در اختیار بانک مبدا قرار می‌دهیم. در ساعات ابتدایی ظهر همان روز پول رانندگان از حساب اسنپ کسر و وارد چرخه تصفیه حساب بین دو بانک مبدا و مقصد می‌شود.»

او در پاسخ به این سوال که چرا در روز‌های تعطیل پرداخت‌ها انجام نمی‌شود بیان می‌کند: «از آن‌جا که پرداخت پایا یک پرداخت بین بانکی است، و بانک‌ها در روز‌های تعطیل کار نمی‌کنند، پرداخت در روز‌های تعطیل انجام نمی‌شود. طبق قانون جدید بانک مرکزی، اکنون فرآیند تسویه حساب کاربران راننده تسهیل شده است و روز پنج‌شنبه نیز تسویه حساب با آن‌ها انجام می‌شود.»

رانندگان اسنپ چه می‌گویند؟

برای اینکه موضوع شفاف شود، به سراغ چند راننده اسنپ می‌رویم و از آن‌ها در مورد پرداخت‌های آنلاین و تسویه حساب اسنپ پرس‌وجو می‌کنیم. هر راننده نظر متفاوتی دارد، یکی از راننده‌ها می‌گوید: «کسی که با ماشین کار می‌کند یعنی به پول روزانه نیاز دارد. ما کارمند نیستیم که یک ماه صبر کنیم تا حقوق بگیریم. آمدیم و من در خیابان تصادف کردم. مسافر باید کرایه را نقدی پرداخت کند که ما به همچین مشکلی برنخوریم.»

راننده دیگری در جواب این سوال که آیا اسنپ چند روز یک بار و با تاخیر پول راننده‌ها را پرداخت می‌کند می‌گوید: «تا به حال با چنین موضوعی برخورد نکرده‌ام. من همیشه پول روز قبل را فردای آن روز گرفته‌ام. البته برای من روش قبلی که پرداخت‌ها یک روز در میان انجام می‌شد مناسب‌تر بود و باعث می‌شد پولم جمع شود.»

مدیر مالی اسنپ درباره صحبت‌های ضدونقیض راننده‌ها درباره پرداخت یا عدم پرداخت پولشان به صورت روزانه می‌گوید: «طی روز‌های گذشته نظام بانکی کشور دستخوش تغییراتی شده و بر اساس این تغییرات چرخه‌های پایا که ۷ مرتبه بود به یک مرتبه تقلیل پیدا کرده است. به این ترتیب از این پس تمام پرداخت‌ها راس ساعت ۱۵:۴۵ به بانک مقصد می‌رسد و اکثر رانندگان ما حدود ساعت ۱۶ پولشان را دریافت می‌کنند. اگر راننده‌ای وجود دارد که پولش را همان روز دریافت نمی‌کند ضمن عذرخواهی باید بگویم که این مشکل به بانکش -که همان بانک مقصد است- برمی‌گردد. اگر بانک فرآیند تصفیه بین بانکی را در آن ساعت انجام ندهد، پرداخت به روز بعد موکول می‌شود.» لینک کوتاه خبر: farda.fr/003HDq

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۳۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی ایرانشهر به سه پرونده، قاچاق سوخت به میزان ۶۴ هزار لیتر و ارزش ۲ میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال رسیدگی کرد.
انصاری افزود: این شعبه پرونده خرید و فروش و حمل ۲ هزار و ۴۰۰ هزار لیتر گازوئیل به ارزش ۸۹۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به مدارک موجود و نوع کشف سوخت در خودرو، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت‌ها متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۷۹۷ میلیون جزای نقدی محکوم کرد.
وی درباره پرونده قاچاق ۲ هزار و ۳۴۰ لیتر سوخت به ارزش یک میلیارد و ۲۶ میلیون ریال، ادامه داد: شعبه رسیدگی کننده ضمن ضبط سوخت کشف شده متهم را به پرداخت ۲ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: همچنین شعبه پرونده قاچاق یک هزار و ۶۶۰ لیتر گازوئیل به ارزش ۷۳۸ میلیون ریال را بررسی و با توجه به ارائه نکردن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت یک میلیارد و ۴۷۶ میلیون جریمه نقدی محکوم کرد.

 

دیگر خبرها

  • پزشک متخلف در اهواز محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • پزشک متخلف در اهواز محکوم شد
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • حال ناخوش رانندگان تاکسی در گرگان
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ماجرای نظامی اسرائیلی که بخاطر عشق، اطلاعات گنبدآهنین را به ایران لو داد!