Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-29@00:16:59 GMT

پرش سه گام اسنپ از روی مانع قیمت

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۳۷۸۸۶

پرش سه گام اسنپ از روی مانع قیمت

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛ از زمستان سال ۱۳۹۳ که اسنپ فعالیت خود را آغاز کرد، سه سال می گذرد و بر اساس اظهارات مسئولان این شرکت، بیش از ۱۰۰ میلیون سفر درون شهری توسط این شرکت انجام شده است که با توجه به نوع خدمات و نرخ کرایه ها یک حرکت بدیع در حوزه انتقال مسافر در کشور ایجاد شده و از لحاظ تعداد رانندگان و کاهش نرخ کرایه یک رکورد نیز بر جا گذاشته است؛ اما اخیرا افزایش لجام گسیخته کرایه اسنپ انسان را به یاد ماجرای تاسیس تلگرافخانه در زمان ناصرالدین شاه می اندازد که حرف مفت زدن را ممنوع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا از این قرار بود که در زمان ناصرالدین شاه اولین تلگرافخانه در ایران تأسیس شد، اما مردم استقبالی از آن نکردند. علم پیشرفت چندانی نداشت و اغلب مردم خرافاتی بودند و فکر می کردند پای جن در میان است و کسی باور نداشت پیامش با سیم به شهر دیگری برود.

به ناصرالدین شاه گفتند تلگرافخانه مشتری ندارد و کارمندان این شرکت بیکار نشسته اند. ناصرالدین شاه دستور داد به مدت یک ماه مردم به صورت مجانی هرچه می خواهند و به هرکجا که دوست دارند تلگراف بزنند.

وقتی تلگراف مفت شد همه مردم هجوم آوردند و پیام هایشان را به اقوام و دوستان در سایر شهر ها ارسال می کردند. آنقدر تلگراف زدند که دیگر حرفی برای گفتن نداشتند و احوال مرغ و خروس و گاو و گوسفندان مزرعه بستگانشان در روستا را می پرسیدند.

 بعد از مدتی که مردم دیدند پیام هایشان به مقصد می رسد هجوم مردم به تلگرافخانه روز به روز بیشتر شد تا جایی که دیگر کارمندان قادر به پاسخ گویی نبودند! وقتی ناصرالدین شاه مطمئن شد که تلگراف در میان مردم جا افتاده، دستور داد تابلویی سردر تلگرافخانه با این مضمون نصب کنند:« بفرموده شاه از امروز حرف مفت زدن ممنوع است!»   

اکنون حرکت مدیران شرکت اسنپ نیز بی شباهت به ماجرای تلگراف نیست؛ در ابتدای تاسیس اسنپ، مردم تا حدودی به خاطر پایین بودن نرخ کرایه کمی نگرانی داشتند و احساس می کردند یک جای کار می لنگد مخصوصا در میان عوام بارها شنیده بودم که ابراز می کردند هیچ ارزانی به این شکل بی حکمت و بی علت نیست؛ این مبلغ کرایه از اتوبوس هم ارزان تر است، مگه میشه؟ مگه داریم؟ در حالی که هزینه سفر از جنوب تهران به شمال تهران مثلا حدود 30 هزار تومان بود، چطور رانندگان اسنپ 8000 تومان می گیرند. اما بعد از مدتی خیلی سریع این پدیده در میان مردم جا افتاد تا جایی که صدای اعتراض رانندگان تاکسی و آژانس ها در آمد و حتی در یک برنامه زنده تلویزیونی مسئولان سازمان تاکسیرانی در تخریب و مسئولان اسنپ در تایید این موضوع به مناظره پرداختند.

خوشبختانه این شرکت به گونه ای عمل کرد که با کارآفرینی از یک سو در سطح بالایی اشتغال ایجاد کرد و از سوی دیگر خیلی از رانندگان تاکسی که کرایه های سرسام آوری از مسافران دریافت می کردند در برابر کرایه های عادلانه و زیر قیمت نرمال سر تعظیم و تسلیم فرود آوردند و کمتر راننده تاکسی پیدا می شد که قیمت کرایه مریخی از مسافران بگیرد.

حتی چند ماه پیش که نگارنده ساعت 2 بامداد از فرودگاه مهرآباد قصد عزیمت به شهرری را داشتم شاهد بودم که رانندگان تاکسی نرخی پایین تر از کرایه اسنپ پیشنهاد می دادند. چون هر کس از سالن فرودگاه خارج می شد گوشی تلفن همراهش دستش بود و به دنبال هماهنگ کردن برای رزرو اسنپ بود. به جرآت می توانم بگویم 50 سفر اسنپ انجام می شد و شاید 5 سفر با تاکسی و آژانس؛ اما اخیرا اسنپ به بهانه بارش برف و افزایش ترافیک و نیز طرح زوج و فرد از جلوی منزل با یک پرش سه گام، که نه، بلکه با پرش یک گام، صد در صد بر روی قیمت کرایه خود افزوده و صدای مشتریان را درآورده است.

خانم محمدیان از مشتریان دائم اسنپ نیز که نسبت به افزایش بی حساب و کتاب کرایه اسنپ معترض است، می گوید: کرایه اسنپ از محله مرزداران به مقصد شهرری تا هفته گذشته 15 هزار تومان بود، اما امروز این شرکت، نرخ کرایه را مبلغ 34هزار و500 تومان اعلام کرد، هر چند راننده که مرد جوانی بود و ظاهر موجهی داشت، اعلام کرد که راضی نیست این مبلغ را از من بگیرد و گفت: شما هر چقدر که راضی هستید پرداخت کنید و افزود: من حاضر نیستم پول حرام به خانه ام ببرم. او گفت: اگر شما یک ریال هم پرداخت نکنید من ناراحت نمی شوم چون حلال بودن کرایه و راضی بودن مشتری برایم مهم تر از پول است. این جوان حتی با تلفن همراه خودش با شرکت اسنپ تماس گرفت، اپراتور مکالمه را به قسمت پشتیبانی وصل کرد اما قسمت پشتیبانی اعلام کرد این موضوع مربوط به ما نیست. موضوع را به اسنپ پیامک کردم اما هیچیک از مسئولان این شرکت پاسخی به اعتراض من ندادند.

گویا مسئولان این شرکت می خواهند همه خدماتی را که در این مدت ارائه کرده اند ( و جذب این همه مخاطب هم به خاطر ارائه همین امکانات بوده است)؛ به یکباره در مدت چند ماه جبران کنند به گونه ای که الان کرایه آژانس ها و تاکسی ها به وضعیت اسنپ تبدیل شده و کرایه اسنپ به نرخ کرایه های سابق تاکسی ها برگشته است.

البته شاید به خاطر پایین بودن نرخ کرایه ها تعداد رانندگان اسنپ مقداری ریزش کرده باشد و مسئولان این شرکت برای جبران مافات و جذب رانندگان بیشتر، اقدام به این حرکت کرده باشند. در هر صورت این افزایش جهنده قیمت ها طبیعی به نظر نمی رسد و منتظر پاسخ مسئولان این شرکت و تنویر افکار عمومی و نیز رسیدگی عاجل سازمان تعزیرات حکومتی به این موضوع هستیم. 

علی اشرف خانلری

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر ، مراسم اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحد‌های تولیدی نمونه کشور با حضور سید صولت، مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

مرتضوی ضمن تبریک هفته کار و کارگر گفت:کار و تولید عزت و اقتدار  مردم است. بیش از ۵ هزار نیرو در یک کارگاه تولیدی فعال هستند که بیش از نیمی از این جمعیت را زنان نخبه، تحصیل کرده و فعال تشکیل داده است.

وزیر کار گفت: از ۱۶ میلیون بیمه شده تامین اجتماعی در بخش کارگری، حدود ۳میلیون و ۷۹۰هزار  زن بیمه تامین اجتماعی هستند.

مرتضوی با توجه به جهش تولید با مشارکت مردم گفت: اساسا در حوزه اقتصاد اسلامی و اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی اقتصاد دولتی، خصوصی وتعاونی تقسیم می شود که باید بالغ بر ۸۰درصد کل اقتصاد در دست بخش خصوصی باشد.

وی تصریح کرد: جهش تولید نیاز به تلاش دولت با مشارکت مردم دارد.

وزیر کار گفت: مانع زدایی از تولید و جلوگیری از مداخلات ادارات دولتی  از زنجیره تولید، از اقدامات مهم در راستای تحقق شعار سال است.جهش‌تولید بدون مشارکت مردم اجرایی نخواهد شد.

وی ادامه داد: امروز مردم در عرصه های مختلف اقتصادی خوش درخشیدند و در راستای حفظ و ارتقاء تولیدات داخلی پیشتاز بوده اند.

پیگیری امنیت شغلی زنان هستیم

همچنین در این مراسم نرجس بختیار خلج مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان گفت: در دولت سیزدهم توجه به بانوان بیشتر شده است و به عنوان اولویت کاری وزارت کار قرار گرفته است.

وی گفت:کمیته مشاور زنان و خانواده در دولت سیزدهم تشکیل و امور مرتبط با این کمیته به طور جدی در حال پیگیری است.

خلج ادامه داد: این کمیته امنیت زنان در اشتغال در راستای ازدواج و فرزند آوری را  در حال پیگیری است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند