Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ شرکت اسنپ در طی فعالیت خود بارها ثابت کرده حقوق مسافران در الویت قرار ندارد تا آن جا که پس از گذشت چند سال از فعالیت خود نه تنها به منظور رفاه حال مسافران اقدامی نکرده، بلکه بارها و بنا بر دلایل مختلف کرایه های خود را افزایش داده است و هر زمانی که راننده ها به علت کم بودن کرایه تجمع کرده اند، اسنپ اهرم فشار را بر روی مسافر قرار داده و با افزایش کرایه ها، به تجمعات رانندگان خود پایان داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسنپ که با هدف کاهش کرایههای بین شهری و به منظور رفاه بیشتر حال مسافران و رقابت با تاکسی‌ها و آژانس‌ها پا به عرصه‌ی ناوگان شهری نهاد، حال در خیلی از مواقع قیمت‌هایی بالاتر از آژانس و تاکسی بی‌سیم از مسافر دریافت می‌کند که گویا با مخالفتی هم روبرو نمی شود، ظاهرا در این بین هیچ سازمانی بر اقدامات و نحوه‌ی کرایه‌های این شرکت نظارت ندارد.

نحوه تعیین قیمت سفر که برای راننده های این تاکسی اینترنتی نیز عجیب است، صدای نشنیده مسافران را هم درآورده است اما حقوق مسافر برای این شرکت در اولویت های بعدی است.

در این وضعیت اشتغال جامعه وقتی راننده های اسنپ با درآمدهای بالای 3 میلیون تومان از وضعیت درآمدی خود راضی نیستند و با تجمعات اعتراضی قصد افزایش درآمدهای خود را دارند، این شرکت اقدامی برای کاهش کرایه مسافرانی که دلخوش به ورود تکنولوژی در عرصه حمل و نقل بودند، انجام نداده است.

اسنپ آمد تا مسافران از امکانات این شرکت و ایده های وارداتی آن بهره مند شوند و حداقل خواسته مسافران کاهش قیمت ها نسبت به آژانس ها بود که دلیل آن هم واضح است چون رانندگان اسنپ دائما در حال پیاده و سوار کردن مسافر هستند و اصطلاحا سفر خالی برگشتی ندارند اما با این وجود در موارد متعدد دیده می شود که کرایه های اسنپ تصاعدی افزایش می یابد.

در ابتدای فصل زمستان و با شروع بارش ها، مسافرانی که قصد سفر با اسنپ را داشتند با پیام افزایش 20 درصدی کرایه ها به دلیل هوای ابری و ترافیک احتمالی روبرو شدند، اقدامی که در همان زمان با انتقادات بسیاری مواجه شد.

اما این پایان کار نبود و با ورود سامانه ی شدید بارشی به کشور و بارش سنگین برف در شهرهایی از جمله تهران در روزهای اخیر، شرکت اسنپ با توجیهاتی غیر منطقی اقدام به افزایش 40 درصدی کرایه ها کرده است.

این پیامی است که در صبح اولین روز برفی بر روی گوشی های مسافران اسنپی نمایش داده شد و ناخودآگاه انسان را یاد زلزله کرمانشاه می اندازد که در آن شرایط بحرانی، برخی شرکت های هواپیمایی از شرایط موجود سوءاستفاده کردند و با افزایش تصاعدی قیمت بلیت، به مقصد یا از مبدا کرمانشاه، همچون زخمی بر دل هموطنان زلزله زده بودند البته در آن زمان سازمان هواپیمایی با اقدامی شایسته و مجازات و پلمپ دفاتر این ایرلاین ها، جلوی تخلفات گسترده تر را گرفت.

اما گویا هیچ سازمانی بر عملکرد اسنپ نظارت ندارد تا جایی که این شرکت مجددا کرایه های خود را به همان توجیه غیرواقعی و برای احترام به حقوق رانندگان خود، افزایش داد و در شب گذشته کرایه های این تاکسی سرویس آنلاین تا 50 درصد افزایش یافت، بدون توجه به این موضوع که شاید مسافری که برای سفر خود از اسنپ کمک خواسته است شخصی باشد که در برف گیر کرده و مجبور است هزینه ورود تکنولوژی به ناوگان حمل و نقل را گزاف بپردازد.

با ادامه روند سلقه ای و منفعت طلبانه اسنپ، امکان افزایش 100 درصدی قیمت ها نیز دور از انتظار نیست و شایسته است سازمان های حمایت از حقوق شهروندان، نظارت خود را بر روی این شرکت افزایش دهند تا برای سوءاستفاده کنندگان از شرایط اضطراری و بحرانی درس عبرت باشد.


400

اسنپ تخلف افزایش کرایه سواستفاده تاکسی سرویس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام اسامی فینالیست‌های بخش‌های مختلف فستیوال MENA Games Industry Awards ۲۰۲۴، دو محصول گیم آپ (GameUp) و ریمیت (Reymit) از استودیو «سورنا گیمز» نیز نامزد دریافت جایزه از این فستیوال شده‌اند.

این جایزه برای شرکت‌هایی است که از اکوسیستم MENA از طریق ابزارهای توسعه اختصاصی - موتور بازی، هوش مصنوعی، میان‌افزار و غیره - یا امکان کسب درآمد از طریق تبلیغات (یا ابزارهای دیگر) پشتیبانی می‌کنند.

سرویس ریمیت (Reymit) سرویس دریافت حمایت مالی آنلاین از استریمرها است و به گفته حسن مهدی اصل مدیرعامل سورنا گیمز این سرویس در حال حاضر با ۱۱۰ هزار نفر استریمرها و تولید کنندگان محتوا در حال همکاری است.

گیم آپ (GameUp) دیگر محصول این استودیو نیز پلتفرم دانلود بهترین بازی‌های آنلاین و کامپیوتر است. این پلتفرم به‌عنوان مرجع مخصوص بازی‌های کامپیوتر در ایران در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار نفر کاربر دارد و سرویس‌های مختلفی را به بازی سازان و گیمرهای ایرانی ارائه می‌دهد.

حسن مهدی اصل مدیرعامل سورنا گیمز در پاسخ به این پرسش که چقدر با رقبای این بخش آشنایی دارد، گفت: رقبای بزرگ و غربی هستند و نمی‌دانم چرا در منطقه منا شرکت داده شدند. مخصوصاً Xsolla که یکی از سرویس دهندگان بزرگ آمریکایی است که اخیراً در منطقه منا هم حضور پیدا کرده است. البته حضورشان در منطقه منا نبوده و فقط انتشارشان در منطقه منا بوده است. یا شرکت Tamatem که یک شرکت اردنی است ولی آنها هم یک پلتفرم انتشار به اسم Tamatem Plus راه‌اندازی کرده‌اند. بقیه استارتاپ‌هایی که در دسته‌بندی ما هستند، خیلی شرکت‌های بزرگی نیستند و جز استارتاپ‌های تازه تأسیس به شمار می‌آیند.

مدیرعامل سورنا گیمز درباره اعتبار و جایگاه برگزاری این رویداد و جوایز گفت: جدا از بحث جایزه مالی، اعتبار خود رویداد اهمیت دارد. در منطقه منا مدت زیادی بود که جشنواره و رویداد بزرگی برگزار نشده بود. این رویداد می‌تواند یکی از آن رویدادهای مهم باشد که در منطقه منا در حال برگزاری است. این رویداد می‌تواند کل اکوسیستم گیمینگ منطقه را تحت‌الشعاع خودش قرار دهد. مثلاً در ترکیه رویدادهای زیادی برگزار می‌شود ولی مقیاس آنها این قدر بزرگ نیست و بیشتر تیم‌های ترکیه‌ای شرکت می‌کنند. ولی رویدادهایی که در دبی برگزار می‌شود هم خود آسیا را درگیر می‌کند و هم خاورمیانه را. من خیلی می‌بینم که تیم‌های آسیایی و جنوب شرق آسیا مثل هند، پاکستان، مالزی، سنگاپور، چین و ژاپن در این رویداد شرکت می‌کنند. از این جهت وزن آن به نسبت رویدادهای ترکیه که فقط تیم‌های ترکیه و کشورهای اطراف ترکیه در آن شرکت می‌کنند، اهمیت بالاتری دارد. از نظر اعتباری هم رویدادهای بهتر و بزرگ‌تری است.

فهرست نهایی منتخبان این فستیوال توسط هیئت داوری متشکل از بیش از ۸۰ متخصص صنعت بازی در حال رأی‌گیری است و برگزیدگان پنج‌شنبه ۲ می (۱۳ اردیبهشت)، به عنوان بخشی از اجلاس گیم اکسپو دبی ۲۰۲۴ معرفی خواهند شد. علاوه بر این دو محصول استودیو سورنا گیمز، دو بازی «امپراتورهای قلابی» از استودیو «پرشالند» و «پسرخوانده» از استودیو «پاییزان» نیز نامزد دریافت جایزه از این فستیوال هستند.

کد خبر 6090584 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین